HUSK!  Din konto blir sperret når du logger inn med feil brukernavn eller passord med enn 5 ganger.

Start e-post programmet

Fra menyen på toppen av programmet velger du Verktøy >> Epostkontoer.
I nyere e-post lesere velges dette under Fil.

For å legge til en ny konto krysser du av for Legg til ny epostkonto og trykk neste. Velg så POP3 eller IMAP og klikk Neste.

Velg Manuelt oppsett

Ønsker du at din e-post skal lagres i serveren velger du IMAP.

Fyll så inn navn og epostadresse,
Server for innkomende epost(POP3) skriver du inn mail.dittdomenenavn.no

Server for utgående epost(SMTP) skriver du inn mail.dittdomenenavn.no Får du problemer kan du endre utgående port til 587

Kryssav for server krever godkjenning, bruk samme innstillinger som server for innkommende e-post

Du har også mulighet til å bruke din teleleverandør Utgående mailserver(SMTP):

Klikk "Neste" igjen for å få beskjed om at du har fullført veiviseren for oppsett av e-post konto. Klikk Fullfør.

Beskrivelsen kan nok variere noe, men i hovedtrekk er dette oppskriften.

IKKE BRUK SSL hvis du ikke har bestilt dette spesielt for ditt domene.

Trenger du hjelp så ring oss på telefon 32 88 33 07