Logg inn i cPanel (kontrollpanelet) på http://www.dittdomene.no/cpanel (Domenet for din webside)
Skriv inn brukernavn og passord for ditt webhotell

Klikk på Email Accounts under avsnittet EMAIL.

Skriv inn navnet du ønsker foran @ditt-domene.no

Velg et passord.

Du kan overstyre lagringsplassen for den aktuelle epostkontoen ved å endre standardverdien til ønsket lagringsplass for innboksen.

Tilgjengelig plass i innboksen begrenses likevel av din totale ledige plass i webhotellet. Den totale plassen brukes til både webfiler, epost, databaser, statistikk og loggfiler, etc.