Logg inn i ditt kontrollpanel på http://www.dittdomene.no/cpanel (Domenet for din webside)

Skriv inn brukernavn og passord for ditt webhotell.

Klikk så på  "Auto Responders" som vist under:

Opprett autosvar for en epostadresse ved å klikke på knappen "Add Auto-responder".

Ved å fylle ut skjemaet på denne måten:

Velg tegnsett. Tegnsettet utf-8 vil fungere i de fleste tilfeller.

Husk å fylle ut med korrekt email adresse.
Skriv inn navn på avsender som blir sendt som autosvar.
Skriv inn tittel som blir sendt som autosvar.

Ved å bruke tekststrengen "%subject%" i subject feltet, vil du automatisk få satt inn tittelen fra eposten som blir besvart.

Tast inn meldingen i eposten.
Klikk til slutt på knappen "Create/Modify" for å legge til denne autosvar eposten.