For å legge inn en artikkel i Joomla 3, gå til innhold > Artikler> Legg til ny artikkel. (Som vist på bildet under).

hvordan opprette artikkel

Deretter fyller du ut Tittel.
Alias fylles ut når du lagrer, så det feltet trenger du ikke å tenke på.

hvordan opprette artikkel2

Du kan også velge en kategori, dette er lettere å sortere artikler hvis du bruker kategorier.

hvordan opprette artikkel3

I det store hvite editor feltet skriver du selve artikkelen.

hvordan opprette artikkel4

For å sette inn et bilde, klikker du på det lille bilde ikonet som vist under.

hvordan opprette artikkel5

Et vindu åpnet med mulighet til enten å velge et bilde, eller laste opp et bilde fra din egne harddisk.

hvordan opprette artikkel6

Du kan enten velge bilde som ligger i en kategori.

hvordan opprette artikkel7

Eller laste opp et bilde, dette kan du gjøre ved å bruke ikonene som vist under.

hvordan opprette artikkel8

For å laste opp et bilde, bruker du ikonet i midten.
Så finner du bildet på din egen harddisk, velg bildet og last opp.

hvordan opprette artikkel9

For å lage en kategori å legge ditt bilde i, bruker du kategori ikonet som du kan se på bildet under.

hvordan opprette artikkel9 1