Logg inn i din PrestaShop administrator.

Kikk på kategori fanen i venstre meny og velg produkter.

11

Dette er produktsiden som lister opp alle tilgjenngelig produkter. Klikk på Legg til nytt produkt opp i høyre hjørne.

12

Du er nå i informasjonsdelen av legg til produkt. Du har 7 faner som skal fylles ut som en start.
Det er fanene Informasjon, Priser, SEO, Assosiasjoner, Frakt (Hvis du bruker dette), Antall, Bilder.
De andre fanene vil komme etter hvert.

Informasjon: Her fyller du ut navn, referansekode, klikk av for at produktet skal være aktivert.
Kort beskrivelse, beskrivelse samt merkelapper. Merkelapper er nøkkelord som beskriver produktet.
Trykk lagre eller lagre og bli.

13

Priser: Legg inn Utsalgspris inkl. mva
Trykk lagre eller lagre og bli.

SEO: Kopier Tittel og Kort beskrivelse fra informasjons fanen og legg disse inn i metatittel og metabeskrivelse.
Trykk lagre eller lagre og bli.

Assosiasjoner: Velg kategori ved å klikke på Hjem katagorien, da vil under kategoriene komme frem, velg kategori.
Trykk lagre eller lagre og bli.

14

Frakt: Legg inn dimensjoner og vekt.
Trykk lagre eller lagre og bli.

Antall: fyll ut antall du har på lager. Dette gjelser hvis du har aktivert lagerbeholding.
Trykk lagre eller lagre og bli.

Bilder: Lag til bilder på forhånd før du legger inn produktet, du får bestresultat hvis du legger inn firkantede bilder, f.eks. 600 x x600 pixels.
Trykk på legg til filer, finn bildet du vil legge inn på i egen datasmakin og tryll last opp filer.
Trykk lagre eller lagre og bli.

Lagre produktet, du har nå lagt til et produkt.

Når du legger inn kategorier så er fremgangsmåten ganske så lik, det færre valg.